sunnuntai 15. syyskuuta 2013

SudenkorentoTämä kaunis sudenkorento ei enää koskaan noussut lentoon. Löysimme sen rantapolulta ja otimme suojaisaan paikkaan oleskelemaan. Mieheni nappasi siitä muutaman kuvankin. Yritti korento lämmitellä siipiäänkin värisyttämällä, mutta lentoon asti se ei koskaan päässyt. Jalkojakin korennolta puuttui, oliko se kenties joutunut hyökkäyksen kohteeksi? 

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos paljon Kirsti.:) Kiitokset kuuluvat tällä kertaa kuvista miehelleni.:)

   Poista
 2. Alkaa loppulaskenta korennoille tämän kesän osalta. Sai korento vielä viime hetkillä jonkun onnelliseksi läheltä otetuilla kuvilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi.:) Totta. Ovat kyllä niin kauniita olentoja, että jotenkin se silti aina surettaa. Kuvat kyllä tekivät onnelliseksi, sillä korennot ovat osoittautuneet haastaviksi kuvattaviksi.

   Poista
 3. Voi, miten kaunis korento! Ajattelinkin ensin, että miten kuvaaminen onkaan onnistunut noin hyvin, kun korennot eivät yleensä malta olla kauaa paikoillaan. Lyhyt on elämä tällaisilla. Vähän haikeaksi se mielen tekee, mutta elämän kiertokululle ei mahda mitään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos.:) Korennot on kauniita - ja nopeita. Niitä mökkipihalla järven rannalla näkee päivittäin kesällä. Monia korentoja ja perhosia on tullut pelastettuakin rakennuksista, mutta tämä yksilö oli jo niin siipeensä saanut, ettei se enää noussut lentoon.

   Poista