sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Habanero


Meillä on tällainen pieni kokeilu käynnissä: Habanerosta Bonsaipuu. Viime talvesta tämä habanero selvisi kuin ihmeen kaupalla. Nyt se on taas otettu ulkoa sisälle ja se pääsi heti uuden kasvilampun alle. Kaikki vanhat lehdet tippuivat jo pois ja nämä ovat kaikki uusia lehtiä. Oksia karsittiin aika paljon pois. Mitähän tästä projektista tulee ja selviääkö kasvi edes ensi talvesta. Se jää nähtäväksi.

6 kommenttia:

 1. Hei!

  Jostain tupsahdin blogiisi:)
  Kodikas blogi ja kauniita kuvia sinulla!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa!
   Kiva kun tupsahdit ja tervetuloa!:)

   Poista
 2. Tulee tosi kiva bonsai, jos vaan onnistuu. Monen vuoden projekti, mutta ihan mielenkiintoista puuhastelua.:) Saapa nähdä, miten chilien tänä talvena käy. Viime talven habanerossa säilyi lehdet, nyt kaikki chilit ovat melkein kaljuja. Ötökätkin yrittävät niitä kovin piinata. Toivottavasti nyt ainakin osa olisi vielä keväällä hengissä.

  VastaaPoista
 3. Miehellä on viitseliäisyyttä tällaisiin projekteihin.;) Yllättävän sitkeitä tapauksia ainakin meidän chilimme ovat olleet, joten jaksan uskoa että ainakin osa chileistäsi selviää talven yli. Viime syksynäkin meillä lähti melkein kaikki lehdet, mutta silti kasvi selvisi.:)

  VastaaPoista
 4. Hienot habanerot! Tuhtia kamaa;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Juu ovathan ne, tosin eivät miehelleni, jolle chilien suhteen mikään ei tunnu riittävän.;D

   Poista