tiistai 16. heinäkuuta 2013

Verenpisara kukkii kauniisti

Suloisen herkkä verenpisara kukkii kauniisti ylämökin terassilla.

Terassille osuu aamuaurinko, joten viikonloppuisin ja lomilla onkin mukavaa nauttia aurinkoisista kiireettömistä aamukahveista terassilla.


Kesä on kulunut huimaa vauhtia, se ei kuitenkaan harmita, sillä loma on vasta edessä.


Heinäkuun lopulla ja elokuussa on kiva lomailla. Usein ovat ilmat suosineet ja tietenkin pakastan marjoja, keitän hilloa ja mehua ja lähden kantarelleja etsimään.


Eipä ole enää kuin muutama hassu päivä jäljellä. Viikonloppuna täytyykin juhlia (taas) mansikkakakulla. Veli tulee lomille ja hänellä on synttärit, ja täytyyhän loman aloitustakin juhlia!


Viime viikonloppuna kävin pyörähtämässä kauniissa Santahaminassa. Kamera ei kulkenut mukana, mutta maisemista tuli nautittua.

2 kommenttia:

 1. Kaunis verenpisara!:) Meillä ei niitä tänä vuonna olekaan yhtään. Pelargonioita sitten senkin edestä, kun nykyään pelargoniat säilytän talven yli ja keväisin lisään niitä vielä pistokkaistakin. Reilu kaksikymmentä pelargoniaa tuolla nyt on täydessä kukassa. Ensi vuonna toivottavasti taas vielä enemmän.;)

  Kesä on mennyt taas ihan yhtäkkiä. Tai niinhän se aina sitten menee, kunhan juhannus on ohi. Alamäki alkaa.;) Syksyisen oloistakin on jo alkanut olla, kun yöt on olleet kamalan viileitä.

  Kesä on ollut yhtä kiirettä. Voimat alkaa olla aika vähissä ja univelkaakin niin, että mieli tekisi nukkua muutama päivä putkeen.;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös vaan olekin.:) Pelargoniatkin ovat ihania, tykkään niistä myös todella paljon. Talven yli en olekaan niitä saanut pidettyä, kun ei oikein ole talvehtimispaikkaakaan. Ehkä vielä joskus minäkin sitten niitä kasvattelen.;)

   Tosi syksyistä on nyt ollut täälläkin. Loma alkoi. Tuulista, sateista, ja +16 astetta lämmintä. No, ehkä niitä ilmojakin vielä tulee.:)

   Lomaa odotin jo paljon, sen verran voimat alkoivat jo loppua. Alkukesä oli niin kuuma ja hommia riitti.

   Poista