maanantai 3. kesäkuuta 2013

Aurinkoinen ja lämmin iltaSuloiset ja huumaavan tuoksuiset syreenit kukkivat mökillä, kotona, vanhemmilla, lenkkipolkujen varrella, joka puolella. Tämä aika vuodesta on niin kaunista aikaa!


Komeita ja jykeviä puita on lenkkimaastossani! En saa tarpeekseni puista, jaksan kuvata edelleen ja aina katson näitä puita yhtä ihaillen.


Omenapuu kukkii vanhan punaisen tuvan seinustaa vasten.


Tervaleppien oksat uivat vedessä.


Tänään lämpötila kohosi jälleen +30 asteeseen. Kävimme työpäivän jälkeen mökillä uittamassa varpaita järvessä ja heittämässä tikkaa, en uskaltanut vielä mennä uimaan. Kovin paljon ei nyt jaksa puuhailla. Asunnossa on myös lähes +30 astetta lämmintä. 

Chilit, tomaatit, mansikat, yrtit, krassin taimet, kehäkukat ja muut kesäkukat kasvavat ja kukoistavat, mutta kastelusta täytyy nyt muistaa pitää huolta.

4 kommenttia:

 1. Tämä aika onkin ihanaa, kun kaikki puhkeavat kukkaa ja on ihanat tuoksut ympärillä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tämä on ihanaa ja kaunista aikaa.:)

   Poista
 2. Kaikki on nyt niin kaunista ja rehevää. Syreenit kukkivatkin tosi runsaasti tänä vuonna. Se tuoksu on niin ihana.:) Kauniita kuvia. Pari päivää olen jo harkinnut kameran kanssa ulos menemistä, mutten ole vielä saanut aikaiseksi. Täytyisi pitkästä aikaa koittaa kuvata muutakin kuin ruokia.;) Ajatella, kohta on jo juhannus, ja sitten pian jo kesäkuu ohi! Äkkiä se kesäkin vain hurahtaa ohi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nopeasti kesä tuli tänäkin vuonna, kevät jäi lyhyeksi! Nyt syreenit ovat meilläkin jo kukkineet, mutta se hetki kun ne kukkivat, tuoksu oli mieletön ja tuntui leijailevan ihan joka paikassa.:)

   Nopeastihan se kesä menee. Ei kyllä uskoisi, että juhannus on jo ensi viikolla. Kuukausi hurahti ihan tuosta noin vain, kun tekemistä on riittänyt. Aika vähän on tullut kameraa ulkoilutettua, mutta jos sitä juhannuksena taas ehtisi.. Mikäli nyt sää sallii.

   Poista