keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Pääsiäistunnelmat


Sipulikukista ei ole tietoakaan pihalla, joten pitihän niitä ostaa sisälle. Eivät tosin kestä kauan, mutta ilahduttivat sentään pääsiäisen ajan. Paljon mitään eivät maksaneet, joten itselleni ostin kotiin krookuksen ja helmililjan.


Hauskan näköisiä ovat helmililjat, muistuttavat ehkä vähän muumeista tuttuja hattivatteja! Muumipokkareita tuli hankittua vihdoin omaksi, täytyy taas lukea ne läpi. Taikatalvi on suosikkini! Joululahjaksi saatu muumiopas on ollut kovassa käytössä, se käsittelee muumihahmoja ja niiden historiaa. Mukikokoelmakin on kasvanut erittäin kiitettävästi viime aikoina.;)


Rairuohoakin kasvatin täksi pääsiäiseksi. Porukoille vein keltaisia tulppaaneja, ja olihan siellä narsisseja ja krysanteemikin, sekä pajunkissoja maljakossa!

Ihan vaan perheen kesken vietettiin pääsiäistä, syötiin hyvää ruokaa ja ihania leivonnaisia sekä otettiin rennosti! Aurinkoisia päiviä oli pääsiäisenä, yöt tosin ovat olleet vielä sen verran kylmiä, että ulos ei perinteisiä kukka-asetelmia pääsiäiseksi tehty. Sen sijaan takassa oli tuli parina iltana, ja sen ympärille onkin kiva joukolla asettua viettämään iltaa.

En tiedä miten pääsiäistä kuuluisi viettää, mutta meille tärkeintä on yhdessäolo, rentoutuminen ja hyvä ruoka. Neljän päivän vapaa käy jo pienestä lomasta.

2 kommenttia:

 1. Ihania kevätkukkia!:) Ulkona saa vielä niitä odotella. Ja saas nähdä, onko maassa enää mitään sipuleita... Sen verran mitä kivikkomaata on lumen alta tullut esiin, niin myyräthän siellä on juhlineet.:(

  Oli ihanan rauhallinen ja rento pääsiäinen. Paljon ulkoiltiin ja syötiin hyvin.:) Stressiäkin silti pukkasi, kun tuo yksi meni hotkaisemaan kalkkunan luita kitusiinsa. Edelleenkin pelkään, että jos tulee suolitukos tai terävä luu puhkoo suolistoa.:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä taida tuolla vanhempieni kotosalla pahemmin sipulikukkia nousta, penkkiä pitäisi nostaa ja uudistaa, jäävät hieman muurin varjoon. Ja suurin osa sipuleista on taidettu kaivaa muutenkin ylös erään nelijalkaisen ansiosta..

   Täällä pääsee nyt jo kivasti lenkille ilman kaatumisen pelkoa, kun kävelykadut ovat sulia, liian kylmäkään ei ole ollut. Pelottavalta kuulostaa, toivottavsti selviätte säikähdyksellä..!:(

   Poista