tiistai 9. huhtikuuta 2013

Nokkonen & nokkosperhonenEipä aikaakaan, kun näitäkin molempia taas näkee.. vaikka eilen raekuuron aikana kotiin ajellessa ei ihan siltä tuntunutkaan!

Tässä mietiskelen, että mistähän sitä löytäisi inspiraation kevätinventaarioon. Kaappeja pitäisi siivota, ja turhat tavarat viedä kierrätykseen ja käyttökelvottomat heittää pois. Miksi aloittamisen täytyy olla niin vaikeaa, vaikka tietääkin että lopputulos on miellyttävä ja epämiellyttävämmänkin homman jälkeen tulee helpottunut olo.:)

Mukavaa viikkoa!

2 kommenttia:

 1. Kyllä se nokkonenkin on ihan kaunis noin hienosti kuvattuna. Ja polttava... Vieläkin muistaa, miltä tuntui lapsena vähissä kesävaatteissa kaatua nokkospuskaan.;)

  Eiköhän kohta jo ensimmäisiä perhosia ala näkymään. Kärpäsiä ja hämähäkkejä ainakin on ulkona jo ollut liikkeellä. Aika talvista vain vuodenaikaan nähden. Täällä saatiin reipas kerros lunta lisää, ja tänäkin aamuna pakkasta oli kymmenen astetta. Pari vuotta sitten oli tähän aikaan jo helteiset t-paitakelit, kun meilläkin tehtiin kattoremonttia.

  Jonkinlainen kevätväsymys vaivaa. Minullakin on ollut jo jonkun aikaa aika vetämätön olo, eikä oikein mihinkään hommaan tahdo kunnon inspiraatiota löytyä. Kaappien siivoaminen tekisi terää myös meillä.;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!:) Polttava on, ja monille varmasti lapsuudesta tuttu.;)

   Juuri pääsiäisenä veljemme kanssa muistelimme, että olisiko ollut pari vuotta sitten pääsiäisenä, kun oltiin t-paidoissa ulkona pelaamassa.. Pääsiäinen oli silloin hieman myöhemmässä ajankohdassa kuin tänä vuonna. Toivottavasti nyt edes vappuna olisi jo hieman keväisempää ja lämpimämpää.;)

   Kevätväsymystä on meilläkin ollut! Vetämätöntä oloa ovat monet valitelleet. Ainut isompi projekti johon jaksoin ryhtyä, oli kukkien multien vaihto. Kaapit sen sijaan saavat vielä odottaa päivää parempaa.. Se ei ollut tänään.:P

   Poista