tiistai 26. maaliskuuta 2013

Tulppaanit keväisissä väreissä


Kevät on myöhässä. Viime pääsiäisenä hain mökiltä pajunkissoja maljakkoon, nyt mökillä oli metri lunta. Pajunkissoista ei ollut tietoakaan, kun ojatkin kaivettiin viime syksynä. Järvellä ei näkynyt mitään eloa, hiljaista oli.

 Täällä kotona joki oli viime keväänä sula jo maaliskuun alussa, nyt se on edelleen jäässä. Eilen oli aurinkoinen päivä ja jopa +4 astetta lämmintä. Jokohan se kevät nyt tulee!


Tulppaanit ovat kyllä kauniita ja piristävät kummasti.

Pääsiäisenä otetaan rennosti. Pari kivaa leipomustakin on mielessä.

4 kommenttia:

 1. Kyllä tulppaanit on kauniita:)Ostin tässä yks päivä ruusuja ja ne on paljon huonompia kestämään maljakossa, kuin tulppaanit:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllättävän hyvin tulppaanit kestävät, jos vaan kissat malttavat jättää ne rauhaan!;)

   Poista
 2. Kauniita on.:) Harmi, kun vielä saa odotella sipulikukkien ilmestymistä pihalla. Vasta sora-alueita on esillä. Tuli tästä pitkä talvi. Viime vuonna tosiaan tähän aikaan joesta jo jäät lähti. Nyt ei ole vielä tietoakaan. Mutta kai se tästä. Ei ainakaan pihatyöt ole häiritsemässä pääsiäisvalmisteluja.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ne tulppaanitkin parhaimmillaan keväällä ja juuri siellä kukkapenkissä!:) Krookuksista ja helmililjoista tykkään myös paljon, kevät on kyllä ihanaa aikaa... Kaikenlaista puuhaa riittää vielä sisälläkin, osa kukista täytyy vielä ennen pääsiäistä vaihtaa uusiin multiin.:) Kaikenlaista kaappien siivousta ja inventaariotakin pitäisi tehdä... Habanero pääsi jo uuteen isompaan ruukkuun ja kukkii täyttä häkää!;)

   Poista