keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Makeasti oravainen...4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos.:) Kurret ovat niin mahdottoman söpöjä.:)

   Poista
 2. Ihana!:) Oravat on hauskoja. Mielenkiinnolla odottelen tuleeko meidän pönttöön oravapesue, kun edelleen orava sieltä välillä kurkistelee. Toivottavasti se on ottanut pöntön pesimäpaikakseen.:)

  Joko nämä on tuoreita kuvia vai arkistoista? Auringonpaiste jo hiljalleen houkuttelisi kameran kanssa uloskin menemään, mutta aika kylmä vain on. On äkkiä näpit jäässä, jos kuvailee. Yksi päivä harmitti, kun en lähtenytkään kameran kanssa ulos, vaan menin vähän siivoamaan metsätilkkua. Puukiipijä siellä kipitteli pitkin puiden runkoja.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos.:) Oraviakin on hauska seurata.:) Kotipihassa niitä aina joskus näkyy, mutta viime kesänä mökillä pihapiirin puissa kävi 2 oravaa melkein joka päivä.:) Se olisikin kiva juttu, jos orava olisi pöntön valinnut pesimäpaikakseen.

   Nämä ovat arkistojen kätköistä, vähän vanhemmat otokset jo itseasiassa, taisivat olla vuodelta 2009. Jotenkin ei ole tullut vielä lähdettyä kameran kanssa tuonne ulos, vaikka aurinko jo hienosti paistaakin, täällä kun taas hieman flunssa meinaa iskeä päälle, liekö influenssan jälkimaininkeja, tänä talvena onkin tullut sairasteltua..:( Ja eilen ei taas ollut keväästä tietoakaan.. Lunta satoi ja tuuli kylmästi.

   Nuo puukiipijätkin ovat mainioita, vaan enpä ole nyt vuosiin nähnyt niitä!

   Poista