keskiviikko 6. helmikuuta 2013

"Strawberry Fields Forever.."


Kesän ensimmäinen mansikkakakku maistuu mahtavalta! Juhannukseksi on tapana aina tehdä mansikkakakkua, tämä on viime kesän kuva.;) Mökkikakussa saa kaikki olla vähän rempallaan, välineidenkin takia. Mansikkaa, mascarponea, kermavaahtoa. Suklaaströsseleitä sinne tänne. Ihanaa!


Lemmikkejä jaksaa kuvailla joka kesä vain lisää ja lisää.
En saa tuosta sinisestä söpöliinistä tarpeekseni.:)

Tulisipa jo se kesä, että pääsisi luontoon kuvailemaan. En vain jaksa inspiroitua tuosta talvesta sitten yhtään!

6 kommenttia:

 1. Ollappa tuoreita mansikoita ja vieläpä kotimaisia. Mansikkakakkua on kesällä aina pakko tehdä ainakin kerran tai pari.:)

  Lemmikit on suloisia!:) Ei ulkona kuvaaminen oikein inspiroi tällä hetkellä. Enää ei ole edes niin hienot kuuraiset ja lumiset maisemat, kun välillä on lumetkin päässeet sulamaan. Pikkulintuja tuolla tietysti riittäisi kuvattavaksi asti, mutta jotenkin ei vain viitsi lähteä ulos kameran kanssa. Ja kettuunkin tulee törmättyä aina hämärään aikaan ilman kameraa. Kai se kuvausinto sieltä taas löytyy, kunhan lumet alkaa sulamaan ja kevätaurinko lämmittää.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kotimaiset mansikat ovat aivan ainutlaatuista herkkua, harmi että niistä saa herkutella vain hetken. Joka kesä haemme mansikoita lähitilalta ja pakastimeen tulee tietenkin laitettua suurin osa.:)

   Mukavaa on kaikenlaisia kasveja kuvailla, mutta lemmikki on yksi suosikeistani ollut pienestä tytöstä saakka.:)

   Pari kertaa olen nyt tällä viikolla käynyt varovasti lenkillä influenssan(?) jälkeen, mutta kameraa en ole jaksanut mukaan raahata. Eilenkin oli niin mahdoton pyry ja pilvinen päivä. Aurinkoiset pakkaspäivät olisi kivoja, jos puutkin ovat kuurassa, niin kauniita kuvia tulee.:)

   Poista
 2. Huonot on valkuvauskelit ollu jo pidemmän aikaa. Toivottavasti alkaa paranemaan kevättä kohden. Kyllä mansikkakakku hyvää on, ei käy kieltäminen. Maistuu muuten näin talvellakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on ollut todella synkkää ja harmaata. Lunta on tullut monena päivänä, saisi jo minun puolestani riittää ja kevät tulla. Kyllähän mansikkakakku aina maistuu, oli vuodenaika mikä tahansa.:)

   Poista
 3. Totta puhuen, en jaksa enää innostua minäkään, ilmat ovat olleet mitä ovat, ei siinä paljon kuvailla, joitain viikkoja sitten oli yksi sellainen viikonloppu, että kameraa ulkoilutin olan takaa ja vieläkin nautin niistä kuvista, nyt on vaan pilvistä ja harmaata, sitä kevätaurinkoa kaipaan ja sulavia rännejä, kiitos mieltä piristävistä kuvista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kevätaurinkoa ja sulavia rännejä minäkin odottelen. Sitten jaksaisikin taas lähteä enemmän ulkoilemaan. Kevät on mukavaa aikaa, tykkään katsella kun lumet sulavat ja luonto rupeaa heräilemään talviunestaan.:)

   Poista