keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Uusi Vuosi 2013


Loppu vuosi päättyi hyvin, kun viikonlopulla näin kahta ystävää, joita tulee nähtyä liian harvoin! Uusi vuosi meni rauhallisissa merkeissä kotona perheen ja kissojen kanssa. Söimme perinteistä uuden vuoden ruokaa. Kunnan ilotulituksen kävin katsomassa ja mies nappasi vesisateessa nämä kuvat, sillä aikaa kun minä istuin autossa sateensuojassa.. Vähän saisi nyt tulla lunta lisää, ettei olisi näin kamalan synkkää! Pieni pakkanen ja auringonpaiste ei olisi myöskään pahitteeksi..:)


Kissat tosiaan pelkäsivät aika tavalla. Kiti kaivautui kainaloon ja tunki päänsä aivan piiloon. Vasta myöhemmin se rauhoittui, kun laitoin sen peiton alle "telttaan" nukkumaan sängylle..:) Onneksi uusi vuosi on vain kerran vuodessa.

2 kommenttia:

 1. Niin se vuosikin sitten vaihtui kivasti vesisateessa. Hienot kuvat ilotulituksesta!:) Itse en tänä vuonna yrittänyt ollenkaan raketteja kuvata, kun en sateeseen viitsinyt kameraa viedä, ja lisäksi pelkäsin kaatuvani peilijäisellä pihamaalla. Kotona oltiin koko aattoilta kaikessa rauhassa. Käytiin saunassa ja syötiin kaikkea hyvää. Koko illan oikeastaan vain odotin, että pääsisi nukkumaan, kun aikaisen aamun vuoksi väsytti koko päivän.;) Valvottiin kuitenkin hieman yli puoleen yöhön, jotta pahin pauke loppuisi. Vuoden vaihtuessa käytiin pihalla katsomassa ilotulitusta. Rymykin oli mukana, kun se ei ole moksiskaan, vaikka ympärillä miten räiskyy ja paukkuu. Toiset taas ovat hyvinkin paukkuarkoja, ja senkin vuoksi toivoisin, että tuo rakettien ammunta joskus vielä yksityisiltä kiellettäisiin. Ihmiset eivät pahemmin noita asetettuja sääntöjä noudata. Täälläkin pauketta riitti melkein koko viikon.:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!:) Kauhea vesisade täällä oli.. Onneksi mies pääsi katokseen kuvaamaan, niin kamera säästyi suurimmaksi osaksi sateelta, vastavalosuojakin hieman suojasi pisaroilta. Itse kaaduin viime talvena pahasti ja satutin häntäluun ja kyljen, joten tänä vuonna olen ollut erityisen varovainen. Nyt en edes viitsi lähteä tuonne liukastelemaan, ennen kuin kadut on hiekotettu kunnolla.

   Jotkut kotieläimet ovat tosi arkoja tuolle paukkeelle, minä olen jo miettinyt, että jos ostaisin kissoille sellaiset liivit eläinkaupasta, jotka kuulemma auttavat eläinten pelkotiloihin esim. uutena vuonna tai autoillessa jne. On vaan sen verran niilläkin hintaa, että jäi vielä liivit hankkimatta. Yllättävän hyvin täällä tänä vuonna noudatettiin noita paukutteluaikoja, pian puolen yön jälkeen oli hiljaista. Muutama paukahdus tosin kuului vielä uuden vuoden päivänä.

   Poista