lauantai 5. tammikuuta 2013

Punaista ja valkoista


Huomenna on jo loppiainen, mutta edelleen saan nauttia näin kauniista kukista! Hankin aina joulukukat vain vähän ennen pyhiä, jotta ne loistavat komeudellaan vielä pitkään, kun muu joulu on jo pakattu laatikoihin odottamaan ensi vuotta. 2 vanaa kukkii samaan aikaan tässä punaisessa amarylliksessa ja yksi vana on aivan alkutekijöissään.:)


Valkoinen amaryllis on yksivanainen ja lähimarketista hankittu, mutta ei se kauneudellaan ja herkkyydellään häviä punaiselle. Joskus nuo yksivanaisetkin innostuvat vielä yllätten kasvattamaan toisen kukkavarren. Jännityksellä odotan, onko tämä yksi niistä. Vielä ei ole merkkejä. Kolmas kukka tästä oli auennut tänä aamuna.

Nyt iloitsen näistä kauniista kukista, juon kupillisen kahvia ja otan palan hedelmäkakkua, joka on viimeinen joululeipomus. Kiva, että oli vielä yksi kakku pakkasessa. Mukavaa viikonlopun jatkoa!

2 kommenttia:

 1. Upeita!:) Sinulla onkin noissa kerrotut kukat, meillä on tänä vuonna yksinkertaiset, mutta ihan kauniita nekin kukkiessaan. Punainen ja valkoinen meilläkin vielä kukkii.:) Kukinnan jälkeen pitää antaa lepokausi ja kokeilla, jos sen jälkeen jaksaisivat taas uudelleen.:)

  Tulipas aikalailla pimeää, kun kerättiin eilen jouluvalot pois. Ulos jätin vielä kaksi valopuuta, että edes jotain loistaisi pimeässä.:) Edellisyönäkin vielä rakettien pauketta kuului. Toivottavasti nyt jo vihdoin kaikilta on paukut loppuneet!:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On nämä amaryllikset kyllä todella kauniita.:) Minäkin aion taas kokeilla, jos saisin nuo vielä kukkimaan. Viime kerralla luin oikein netistä jotain vinkkejäkin, mutta pitää ilmeisesti lukea uudelleen jotta onnistuisin..!

   Täällä on aivan hiljaista ollut, paukuttelu loppui kuin seinään... Ihme!
   Pimeää on, minä pidän sisällä kyllä ainakin koristevalot, en yhtään tykkää pimeästä! Kyntteliköt sun muut lähtevät ensi viikonloppuna varastoon.. Sitten vain kevättä odottamaan.:)

   Poista