lauantai 19. tammikuuta 2013

Päivän söpöys-annos


Olen täällä vanhemmillani käymässä. Katselin vanhoja kuvia täällä koneelta ja löysin mm. muutaman pentukuvan sekä ulkoilukuvat viime talvelta.:) Eli söpöilyn merkeissä mennään, ja sehän sopii viikonloppuun. Tällä viikolla kissat saivat kiipeilytelineen, ja se on jo otettu innolla käyttöön. Siitä lisää toisella kertaa!Näillä pakkasilla kisut eivät ulkoilemaan kaipaa! Onneksi uudessa kiipeilytelineessä on mm. kaksi lämmintä pesää, jonne vilukissat pääsevät nukkumaan.

Oma olotilani tuntuu hieman flunssaiselta, paikkoja särkee ja kylmäkin on. Täytyy ottaa lisää kahvia ja mustikkapannukakkua sekä kääriytyä vilttiin, toivottavasti se menee sillä ohi.

4 kommenttia:

 1. Söpöä on!:) Kovia pakkasia on taas ollut. Meillä sentään ulkona tarjennutaan villapaidalla ja fleecetöppösillä. Itse taidan palella enemmän hihnan toisessa päässä, vaikka kuinka paljon pukisi.;) Toivottavasti flunssainen olo helpotti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos.:) Flunssaa täällä podetaan, toivottavasti helpottaa ensi viikonloppuun mennessä. Kyllä on aika kovia pakkasia ollut, ei ole edes huvittanut lenkille lähteä. Upea auringonpaiste kyllä olisi!

   Poista
 2. Kissat ovat niin ihania, mutta minun pitää vain ihailla näin kuvina :). Mukavaa ja inspiroivaa loppuviikkoa sinulle :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ovathan ne! Uteliaita, itsenäisiä ja aitoja. Mukavaa viikkoa myös sinulle!

   Poista