torstai 13. joulukuuta 2012

Potilaan kuulumiset


Eläinlääkärissä käyty! Kissamuori sai antibioottikuurin hengitystietulehdukseen, loishäädön sekä kipulääkkeet nivelvaivoihin. Autoilusta muori ei välittänyt ja kotiin oli kiva päästä.

Eläinkaupan kautta käytiin vielä ruoanhakureissulla, ja toiselle kissapotilaalle piti hankkia kauluri, tänään oli kisu steriloinnissa ja toipuu nyt kotonaan leikkauksesta ja virtsatietulehduksesta. Eli kissasairaalassa voidaan kaikin puolin paremmin tänään.:)

Eläinkaupassa myyjä ihmettelikin, että joku on sentään uskaltanut tänään lähteä liikenteeseen. Oli kyllä melkoisen hurja ajokeli tuon lumimyräkän ansiosta. Kotiin kuitenkin selvittiin kaikki ehjin nahoin.:)2 kommenttia:

 1. Hieno uutinen! Onneksi kisut ovat paranemaan päin!:)

  Hirveän huonot ajokelit on. Tiet on ihan jäisiä ja lumi vain pöllyää. Meidänkin piti vielä eilen illalla ajella kaupunkiin, kun oli ennakkoliput hankittuna, ja koko meno- ja paluumatkan pelkäsin ihan mahdottomasti, kun pikatiekin oli ihan jäinen. Mennessä loppumatkalla olikin hurjan näköinen kolaripaikka. Paikalla oli useampia ambulansseja, palo- ja poliisiautoja. Meillä oli kuitenkin onni matkassa, ja kotiinkin selvittiin kunnialla. Yöllä olikin jo mukavampaa, kun ei pahemmin ollut muuta liikennettä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella liukkaat ja lumiset tiet oli. Lumi pöllysi niin, ettei eteensä meinannut nähdä. Kyllä tuollaisessa säässä aina vähän jännittää liikkua, oli sitten liikkeellä millä hyvänsä, varsinkin kun näkyvyys on niin huono. Aikaa täytyy varata ihan eri tavalla kuin kesällä.

   Eilen kun kotiin pääsi, niin ei kyllä tehnyt enää mieli lähteä minnekään. Hörpin kuumaa teetä sohvan nurkassa peiton alla loppu illan.:) Tänään onkin sitten ollut leivontapäivä.

   Poista