torstai 15. marraskuuta 2012

Kissakuvia


Tällaiset pienet vauvat meille tuli heinäkuussa 2010. Soitin äidille ja sanoin, että otan kaksi kissanpentua. Äiti ei uskonut, ennenkuin pamahdin mökille pennut mukana. Sitten pennut olivatkin vuorotellen minun, miehen, äidin, iskän, mummon tai veljeni sylissä.:)


Kiti poseeraa vanhempieni kotona. Hain pennut tunnin ajomatkan päästä. Mökille mennessäkin kissat pääsevät mukaan. Automatkan ajan ne nukkuvat takapenkillä omissa kantokopeissaan. Ne eivät ole moksiskaan autoilusta, ja voi sitä iloa, kun päästään mökkipihaan haistelemaan. Meillä kisut ulkoilevat vain valjaissa, joten pihapiirin linnutkin saavat olla rauhassa!


Tässä poseeraakin Tane sylissäni. Onpa komea poika! Ja kova puhumaan, kokoajan äänessä, ja niin tavattoman kiintynyt äippäänsä, että joka paikkaan täytyy seurata!:) Veljeni keksi Tanelle nimen.


"Olisipa jo kesä! Heinäsirkat odottavat ja kuuma kesäpäivä mökillä siestaa viettäen!"


"Ulkoilu on mahtavaa, mutta huisin jännittävää! Ikkunasta sen sijaan voin rauhallisin mielin tuijotella tuntikausia."

2 kommenttia:

 1. Kauniita kissoja, ja niin suloisia pieninä! Hyvät nimet.:)

  Meillä Rymy täytti tiistaina jo yhdeksän, ja vähän haikeaksi se vetää, kun selvästi tuo ikä jo alkaa näkymään. Nyt tässä muutaman viikon sisällä on iskenyt nivelrikon oireetkin toiseen takatassuun. Kovin koitetaan joka päivä kaikkea kivaa tehdä, että poika saisi nauttia elostaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ovat ne pieninä todella suloisia, mutta kasvavat myös nopeasti. Aikuisena ovat rauhallisempia, sellaisia hengailijoita. Tuolla ne nytkin ottavat rennosti vierekkäin.

   Kyllä se vanhuus näkyy eläimissäkin. Vanhempieni kissa on jo reilusti yli kymmenen vuotias, tarkaa ikää emme tiedä, koska kyseessä on löytökissa. Käytimme kissaa lääkärissä, koska ontui takajalkaa. Lääkäri totesi vain, että on näin iäkkäällä rouvalla jo kulumaa lonkissa.

   Laitahan Rymystä kuvia blogiisi.:) Toivottavasti vietätte yhdessä vielä monia ihania hetkiä. Eläinten kanssa arkikin on paljon antoisampaa ja värikkäämpää.:) Ja on ihanaa, kun kotona odotetaan vastassa, jälleen näkemisen onnea!:)

   Poista