torstai 22. marraskuuta 2012

Joulunodotusta


Mieheni osti minulle ruusu koristevalot. Ne pääsivät arvoiselleen paikalle olohuoneen oviaukkoon. Vielä ripaus punaista, ja wau miten ihanat..:)


Mielessä pyörii joulutortut, maustekakut, höyryävä portviini-karpaloglögi, lumisade, rauhoittuminen ja yhdessäolo.

Sitä ennen onkin vielä miljoona asiaa tehtävänä..

4 kommenttia:

 1. ihanat minä kanssa haaveillut noista valoista,mutt ehkä saan ne tässä hommattua :) mieluummin sit uuteen kotiin :) taidankin linkittää tämänkin blogisi,jos sopii ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, eikös olekin ihanat. Kaikenlaista ihanaa muutakin on tullut haalittua joulua ajatellen ja lahjaksikin, niistä lisää sitten taas jonain päivänä.:) Uuteen kotiin onkin kiva ostaa jotain erilaista ja mukavaa..:) Kyllähän se linkitys passaa.. Tervetuloa uudelleen vieraisille.:)

   Poista
  2. Kauniit.:) Koko ajan tulee kaikkea uutta ja hienoa lisää. Silloin joskus pienenä ei missään tällaisissa ollut paljon valinnan varaa, vaan kaikki oli sitä yhtä ja samaa. Nykyään on jo vaikea valita, kun toinen toistaan hienompia valoja, lyhtyjä ynnä muita on runsaasti tarjolla. Itse ajattelin kohta lähteä ulos ripustelemaan loppuja jouluvaloja. Nyt vielä tarkenee siinä hommassa.:)

   Poista
  3. No ei sitä valinnanvaraa oikein ole ollut, meilläkin oli lähinnä kyntteliköt ja tietysti kuusi valaistiin sähkökynttilöillä. Paljon on muuttunut, ja välillä tuntuu, että valinnanvaraa on aivan liikaakin. Itse kun tykkään jouluna aika perinteisistä jutuista!

   Nythän on hyvä aika loputkin valot ripustaa, kun joulukuu on alkamassa, lunta ehkä tulossa, ensimmäinen adventti ja itsenäisyyspäiväkin ihan kohta. Lämpöisiä ja sateisia päiviä on ollut, mutta kyllä viileämpää on luvattu.:)

   Poista